opc_loader

 

Betaalmogelijkheden

Informatie over betalen

Voor de betaling van uw bestelling heeft u de keuze uit de volgende mogelijkheden. Betalingen van Mr. Cash / Bancontact of Creditcards gebeuren versleuteld via een beveligde server.

                IDEAL
 

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

 

Betalen via iDEAL - Telebankieren

 

 
 
                                 OVERMAKEN PER BANK

Betalen via overboeken per bank

 

U kunt de betaling verrichten op de wijze zoals u gewoonlijk doet. Via overschrijving of thuisbankieren. Veilig en vertrouwd. Houdt er rekenschap mee dat deze betalingswijze, een dag langer zal duren, voor het op onze rekening staat dan onderstaande methoden. Indien de betaling 1 week na de bestelling niet bij ons binnen is wordt de transactie geannuleerd.

 
                                 
- T.n.v Sieraden Ludo
- Te Aarschot, België
- Bankrekeningnr.: 001-5474708-07

 

 

 
               

                
VISA / MASTERCARD

Visa / Mastercard

Profiteer van het betaalgemak van uw creditcard. Via een beveiligde server worden uw gegevens versleuteld verstuurd. Met uw pas en kaartlezer kunt u veilig de betaling uitvoeren. 

          

 

                                 MISTER CASH

Wat is Mister Cash?

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig met MultiSafepay bij ons betalen!

 
                

         

BETALEN BIJ AFHALEN

Betalen bij afhalen

 

Als u ervoor gekozen heeft uw bestelling in onze winkel af te halen, kunt u uiteraard betalen bij het afhalen. Hier kunt u eenvoudig betalen middels Mr. Cash / Bancontact of met Visa / Mastercard. Makkelijk en veilig.
Uiteraard is contante betaling ook mogelijk. Probeert u zoveel mogelijk gepast te betalen. Uit veiligheidsoverwegingen houden wij de kasgelden zo beperkt mogelijk. Zijn de geselecteerde artikelen na 7 dagen niet afgehaald, vervalt de transactie.